LB RIMIDA BARNATORE BUJQËSORE

Shërbimet tona

Për bujkun dhe klientin..
Go to Projektim

Projektim

Projektimi i projekteve të ndryshme për nevojat tuaja bëhet nga ekspertë me përvojë në fushëne bujqësisë.

Go to Shitje & Distribuim

Shitje & Distribuim

Kompania jonë ka një traditë të distribuimit nga markat më të njohura për produktet bujqësore.

Go to Sisteme të Ujitjes

Sisteme të Ujitjes

LB Rimida gjithashtu bënë edhe instalimin e Sistemeve të ndryshme të ujitjes për pemishtet apo plantacionet tuaja.

Go to Konsulencë

Konsulencë

Kompania LB Rimida gjithashtu ofron edhe shërbimet e konsulencës për të gjithë klientët tanë, një shërbim ky falas që ofrohet nga ne.

Për më shumë na vizitoni në faqen tonë të facebookut

Çka thonë të tjerët për ne ?

Shfleto katalogun e produkteve tona

Lajmet e fundit

Lajmet e fundit nga LB Rimida

Na kontakto