LB Rimida vjen me faqën e re

LB rimida ka lansuar faqën e saj në të cilën do të publikohen materiale për LB-RIMIDËN. LB Rimida ka në objektiv të sajin t’i informoj bujqit për produktet dhe risitë më të reja për kompaninë, andaj për këtë qëllim kemi …

Read More