Rreth Nesh

LB-RIMIDA është themeluar në shkurt të vitit 2014 nga Liridon Kadriu dhe Bardhyl Gashi. Emërtimi i tillë ka ardhur nga emri Liridon dhe Bardhyl-“LB”, kurse Rimida është ruajtur në shenjë respekti dhe nderi për firmën në të cilën kanë shërbyer për më shumë se dy dekada. LB-RIMIDA ka për mision që të bëhet lider në fushën e ujitjes për parqe,plantazhe bujqësore, pemishte,sera. Qëllimi ynë është që të sjellim në Kosovë firmat lidere në fushën e ujitjes profesionale për parqe dhe bujqësi.

Sherbimet

Projektim,Shitje dhe Instalim të sistemit të ujitjes për kopshte,pemishte dhe  plantazhe bujqësore

Plane biznesi për bujqësi

Këshilla Bujqësore

Freskia juaj gjendet tek ne përmes Intexpools

Pishinat më të mira me çmimet të mira, për një verë të freskët.

Më shumë

Ekipa

   

Liridon Kadriu                                         Bardhyl Gashi

     Drejtor                                                  Zëvendësdrejtor

Kontakti


Tel: 038 246 897; Mobil:044/599899 & 044/607019 Email:info@lbrimida.com

Leave a message